Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

  • 29.11.2022
  • bozuyuktso

03 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleşen Odamız Organ seçimleri tamamlanması sonrasında Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin belirlenmesinin ardından Yeni Meclis Üyelerimizin ilk ziyaretleri gerçekleştirildi.

 İlk olarak İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem Öztürk’ü makamlarında ziyaret eden Yöneticilerimiz seçim gününün sükunetle geçmesinde emeklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk Meclis Üyelerinin yeni görevlerinin hayırlar getirmesini diledi ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

 Ardından Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu’nun ziyarete geçildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre sohbet etti. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ise yeni Meclis Üyelerimiz ve Meslek Komitelerimiz ile Odamız Projeleri hakkında bilgiler verdi.

 Ziyarete; Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Arslan, İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu  Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik Meclis Katip Üyesi Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Hasan Öksüz Meclis Üyeleri Ali Osman Şahin, Figen Aksu, Kadir Emre, Engin Yıldız, Cenkhan Acder, Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Muamelat Memuru Murat Gürkan  katılım sağladılar.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  29.11.2022
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ  KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç