BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ ZİYARETLERİ DEVAM ETTİ.

• 29.11.2022

03 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleşen Odamız Organ seçimleri tamamlanması sonrasında Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin belirlenmesinin ardından Yeni Meclis Üyelerimizin ilk ziyaretleri gerçekleştirildi.

İlk olarak İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem Öztürk, Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu ziyaretleri sonrasında İlçemiz Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet eski Bakanı Sayın Bahattin Şeker ziyaret edildi.

İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Alper Soner Serin Odamız yöneticilerini misafir ederek yeni göreve gelen Meclis Üyelerimize hayırlı olmasını diledi.

Ardından Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir ziyaretine geçildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Orhan Bozdemir Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti.

Program son olarak Devlet eski Bakanı Sayın Bahattin Şeker ziyareti ile devam etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik Odamızın öncelikli projeleri hakkında bilgiler verdi.

Bahattin Şeker ise üzerimize düşen her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu belirterek başarılar diledi.

Karşılıklı bir süre sohbet edildi ve fikir alışverişi sonrasında ziyaret sona erdi.

Ziyarete; Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Arslan, İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu  Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik Meclis Katip Üyesi Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Hasan Öksüz Meclis Üyeleri Ali Osman Şahin, Figen Aksu, Kadir Emre, Engin Yıldız, Cenkhan Acder, Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Muamelat Memuru Murat Gürkan  katılım sağladılar.

29.11.2022
  • BOZÜYÜK TSO YENİ MECLİS ÜYELERİ ZİYARETLERİ DEVAM ETTİ.