Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA’YI ZİYARET ETTİ.

  • 07.12.2022
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve TSO Meclis Üyeleri gerçekleşen Oda Organ Seçimleri sonrasında  Bilecik Valisi Sayın Dr. Kemal Kızılkaya’yı ziyaret etti.

Vali Kızılkaya, Valilik Makamında, Bozüyük TSO Yöneticilerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete katılanlar ile Tek tek tanıştıktan sonra Oda Yöneticilerimiz İlçemiz ekonomisi ve Odamız adına takibini yaptıkları Lojistik Köy, Gümrük Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi hakkında kısa bilgiler verdi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret son buldu.

 Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Murat Arslan,İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Adem Öner,Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya,Mustafa Bektaş, Harun Karagöz, Meclis Üyesi TOBB Delegesi Hasan Öksüz,Meclis Katip Üyesi Berna Akdemir Çelik Meclis Üyeleri Hasan Alpay, Ali Osman Şahin, Fikret Karaçalı, Cenkhan Acder, Kadir Emre, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Memuru Murat Gürkan  katılım sağladılar.

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

07.12.2022
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ  DR. KEMAL KIZILKAYA’YI ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ  DR. KEMAL KIZILKAYA’YI ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç