Haber Arşivi

SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ SN HALİL ELDEMİR’E ZİYARETİMİZ GERÇEKLEŞTİ.

  • 12.01.2023
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclis Üyeleri ile Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’i makamında ziyaret ettik.

Sayın Bakan Yardımcımız ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu Oda Meclis Üyelerinin yeni döneminin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ise İlimiz ve Bozüyük’te yapılan sağlık yatırımları için teşekkürlerini iletti.

Bölgemiz sorun ve çözüm önerilerini içeren arz dosyamızın bir örneğini ileterek takip etmeleri konusunda ricada bulundu.

Sayın Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ise sorunların takibi konusunda destek vereceği sözünü verdi.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Arslan, İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz, Yönetim Kurulu Danışmanı Yüksel Meydan, TOBB Delegesi Hasan Öksüz, Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik, Katip Üye Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyeleri Hasan Alpay, Engin Yıldız, Cenkhan Acder, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Memuru Murat Gürkan katıldılar.Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

11.01.2023
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ SN HALİL ELDEMİR’E ZİYARETİMİZ GERÇEKLEŞTİ.
  • SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ SN HALİL ELDEMİR’E ZİYARETİMİZ GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç