Haber Arşivi

BOZÜYÜK LOJİSTİK KÖY PROJESİ’NDE GELİŞME

  • 30.01.2023
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, Bozüyük Lojistik Köy çalışmalarının 2023 yılı yatırım programı dahilinde olduğu, 1.278.675.128 TL ayrılan projenin 2026 yılında tamamlanmış ve faaliyete geçmiş olacağı bilgisini paylaşmak istiyorum dedi.

Uzun zamandır Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak takibini yaptığımız ve her fırsatta dile getirdiğimiz ve gerekli makamlara hazırladığımız arz dosyaları ile Bozüyük’ümüz ve bölgemizi yakından ilgilendiren Lojistik Merkez çalışmaları ile ilgili Ankara ziyaretlerimizde de yakın gündemimizde olan Lojistik Merkez projemiz ile ilgili sevindirici haberler almış bulunuyoruz. Sayın Vekillerimizin de takipleri sonrasında güzel gelişmeler gerçekleşmiş bulunuyor. Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız TCDD Bozüyük Lojistik Merkezi yapımına ilişkin ilk aşamada 1.278.675.218 TL ayrılarak yatırım programına alınmıştır. Bozüyük’ümüze, Şehrimize Milletimize ve Devletimize Hayırlı Olsun.” Açıklamasında bulunarak müjdeli haberi bizlerle paylaştı..

Başkan Veli Çelik, Lojistik merkez projesi yatırımcıyı Bozüyük’e çekeceği ve bölgemiz için yatırımların ivme kazanacağı ve yüksek katma değer sağlayacağı bir proje. Bu sebeple bizler için çok önemli. Bu sebeple projenin gelişmelerini yakından takip ederek biran önce tamamlanması için gerekli görüşmelerimizi sürdüreceğiz.

Beraberinde ilçemize kazandırılacak olan Gümrük Müdürlüğü ile bölgemizde ve yakın çevremizde üretim ve ihracat yapan firmaların, daha hızlı ve maliyet açısında da avantaj sağlayacağı bir değer olacaktır dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

30.01.2023
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BOZÜYÜK LOJİSTİK KÖY PROJESİ’NDE GELİŞME

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç