BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ TÜYAP YAPI FUARINI ZİYARET ETTİ.

• 28.04.2023

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Tüyap Yapı, Mimarlık, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

26 Nisan – 29 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Yapı, Mimarlık, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuar organizasyonuna 27.04.2023 Perşembe günü Odamız Üyesi olan 22 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk. Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Akkaya ve Odamız Yönetim Kurulu Danışmanı Yüksel Meydan’ın da katılım sağladığı fuarda;

Tüyap Yapı, Mimarlık, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri fuarında Banyo, Mutfak Havuz Spa, Yapı Kimyasalları ve Yalıtım, Cephe ve Çatı, Yapı Malzemeleri ve Yapım sistemleri, Seramik ve Doğal Taş, Kapı, Geçiş, Aktarım ve Bina Otomasyon Sistemleri, Yangın Güvenliği ve İş Güvenliği, Zemin Kaplamaları, Nalburiye ve El Aletleri tanıtıldı.

Yine Fuarı ziyaret eden Oda Üyelerimiz de sektöre ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkanı buldular.

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

27.04.2023

BOZÜYÜKTSO
  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ TÜYAP YAPI FUARINI ZİYARET ETTİ.