Haber Arşivi

BİLECİK UYGULAMALI E-TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ

  • 08.05.2023
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz, / İlgili,
T.C. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'nin 08.05.2023 tarih ve 1601 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
BEBKA ve T.C. Bilecik Valiliği ortaklığıyla Bilecik ilindeki girişimci/üretici dernek / kooperatiflere yönelik kapasite geliştirme faaliyetleri kapsamında "Bilecik Uygulamalı E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi ve Danışmanlık Hizmeti" gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Eğitim sonrası uluslararası pazara yönelik satış yapan bir platform üzerinde hesap açılarak 100 ürünün bu platformda listelenmesi sağlanacaktır. Bu 100 ürünün belirlenmesi ve listelenmesi için her kurumun seçeceği ürünlerin fotoğraflarının, BEBKA Bilecik Yatırım Destek Ofisi'ne aşağıda linki verilen ürün formu kullanılarak gönderilmesi gerektiği bildirilmiştir.
Ürün forumu : https://forms.gle/iMEs3cHMRdHxF6Tj7 
Eğitim duyuru afişi yazı ekinde eklenmiş olup, eğitime katılmak isteyen kişilerin 12/05/2023 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurabileceği talep formu bağlantısı aşağıda verilmiştir.
https://forms.gle/rnZAfaXJX6UsvNB58 
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • BİLECİK UYGULAMALI E-TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç