Haber Arşivi

BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.

  • 12.05.2023
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımızın girişimleri ile Bozüyük Gümrük Müdürlüğü İlçemize açılıyor.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, uzun yıllardır gündemimizde olan ve Sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda takibini yaptığımız ve açılması için emek verdiğimiz Gümrük Müdürlüğü’nde sona gelmiş bulunuyoruz dedi. Veli Çelik;

11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretleri sırasında TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğluna, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e ve Gazi Meclisimizde Milletvekillerimiz Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün’e arz dosyalarında konu hakkında taleplerimizi iletmiş ve destek istemiştik. Sayın Halil Eldemir’in destekleri ile 27 Nisan 2023 tarihinde Odamızda gerçekleştirilen Gümrük Müdürlüğü İstişare toplantısında da önemli bir yol almıştık.

T.C. Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un oluru ile İlçemize Gümrük Müdürlüğünün açılıyor olmasında TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’ya, Gümrükler Genel Müdürümüze ve Daire Başkanlarına, Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürüne ve bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın olur yazısının tarafımıza iletilmesi sonrasında 11 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ve Daire Başkanları ile görüşmeler gerçekleştirerek işlemler hakkında detaylı görüşmeler gerçekleştirdi. Alt yapı çalışmalarımıza hızla başlayarak Bozüyük Gümrük Müdürlüğü’nü faaliyete alacağız.

Aynı zamanda Ankara ziyaretlerimiz sırasında TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da makamında ziyaret ederek konu hakkında değerlendirmeler gerçekleştirdik. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu İhracat rakamlarının üretim yapılan İl ve İlçeler bazında ayrılacağı müjdesini bizlerle paylaştı. Bu sayede İlçemizin birçok İlden daha fazla İhracat yapan konumda olduğu bölgemize değer katacaktır.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

12.05.2023                       

BOZÜYÜKTSO
  • BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.
  • BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.
  • BOZÜYÜK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç