Haber Arşivi

BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

  • 31.01.2023
  • bozuyuktso
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın Bilecik ziyareti kapsamında yapımı tamamlanan projelerin açılışı gerçekleşti.
Bozüyük Devlet Hastanesi nin açılışına Telekonferans bağlantısı ile bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 250 yataklı Bozüyük Devlet Hastanesi , Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Palyatif Bakım Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Halil Eldemir, Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk, Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Halil Yıldırım, Hastane Müdürü Abdurrahman Ozan, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve çok sayıda protokol mensubu katılım sağladı.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca açılışta yaptığı konuşmada 46 bin metrekare kapalı alana sahip Bozüyük Devlet Hastanemizde 250 yatak, 10 ameliyathane ve 66 polikliniğimiz mevcut. Bozüyük’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik ise ilçemize yapılan bu büyük yatırım için çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlere minnettarız açıklamasında bulundu.
Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
  • BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.
  • BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç