TOBB 79. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ.

• 01.06.2023
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Genel Kurul Delegesi Hasan Öksüz , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen 79. Olağan Genel Kuruluna katılarak TOBB Başkanı, Yönetim Kurulu ve organ seçimleri için oylarını kullandılar.
Başkan Veli Çelik, “Başkanlığa yeniden seçilen TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyorum. Başkanımızın liderliğinde büyük bir aile olarak yeni bir heyecanla, iş dünyası ve üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirilen Genel kurulumuzun ülkemize ve İş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi
  • TOBB 79. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ.