DİJİTAL AVRUPA PROGRAMI 2023 YILI 1. DÖNEM BAŞVURULARI HK

• 04.07.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 20.06.2023 tarih ve 6951 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin duyurda bulunduğu yapay zeka, yüksek başarımlı hesaplamalar, veri ve bulut bilişim alanlarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarımız ile üniversitelerimizin projelerini teşvik ederek ileri dijital beceriler ve dijital kapasitelerin oluşturulması, ilgili yetkinliklerin en iyi şekilde kullanımı gibi hedefleri kapsayan Dijital Avrupa Programı 2023 yılı 1. dönem çağrılarının başvuruya açıldığı bildirilmiştir.
Başvurular 26 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek olup ilgili çağrıların deyatlarına ddo/link/dap-2023 adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.