Haber Arşivi

ENERJİ VERİMLİLİĞİ PORTALI HK

  • 04.07.2023
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 23.06.2023 tarih ve 7145 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Ulusal enerji verimliliği envanterinin oluşturulması, planlama, projeksiyon, izleme, değerlendirme ve denetim çalışmalarının gerçekleştirilmesine yönelik her yıl mart ayı sonuna kadar ticari binalar, kamu ve hizmet binaları, endüstriyel işletmeler, elektrik üretim tesisleri ve organize sanayi bölgeleri enerji tüketim verileri ile enerji yönetimlerine ilişkin bilgilerini enerji verimliliği mevzuatı kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bildirilmesi gerektiği belirtilmektedir.
Bu yıl itibariyle, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve ikincil mevzuatı kapsamında enerji tüketim bildiriminde bulunmak ve enerji yöneticisi atamakla yükümlü bulunan bina, endüstriyel işletme, elektrik üretim tesisi ve organize sanayi bölgelerine ait bildirimler dijitalleşme çalışmaları dorultusunda hizmete açılan Enerji Verimliliği Portalı üzerinden yapılacağı bildirilmekte olup bahse konu portala https://enerjiverimliligi.enerji.gov.tr/ adresinden erişilebilmektedir.
Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • ENERJİ VERİMLİLİĞİ PORTALI HK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç