Haber Arşivi

ODAMIZ YÖNETİCİLERİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ SAYIN HALİL ELDEMİR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

  • 21.07.2023
  • bozuyuktso

Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Çelik, Meclis Başkanımız Mehmet Doğan Tunç beraberinde Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretleri kapsamında, Bilecik Milletvekili Sn. Halil Eldemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Sayın Milletvekilimize, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamızın faaliyetleri hakkında bilgi verildi ayrıca üyelerimizin talep ve beklentileri aktarılarak, Bölgemiz ekonomisine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu ve arz dosyamız takdim edildi. Geçtiğimiz aylarda resmi gazete de yayımlanan Ticaret Bakanlığı oluru ile açılacak olan Bozüyük Gümrük Müdürlüğü nün faaliyete alınması için gerekli görüşmeler yapıldı.

Önceki Dönem Sağlık Bakan Yardımcımız ve Bilecik Milletvekilimiz Sn. Halil Eldemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bölgemizin gelişimi adına, değer katacak projelerde her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.
  • ODAMIZ YÖNETİCİLERİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ SAYIN HALİL ELDEMİR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.
  • ODAMIZ YÖNETİCİLERİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ SAYIN HALİL ELDEMİR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç