• 21.07.2023

Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Çelik, Meclis Başkanımız Mehmet Doğan Tunç beraberinde Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyet AK Parti Genel Merkezinde, İnsan Haklarından  Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hemşerimiz Prof. Dr. Mehmet Ali Zengin’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ziyarette Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın takip ettiği projeler ve faaliyetlerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverlikleri için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Zengin’e teşekkür ederiz.

• ODAMIZ YÖNETİCİLERİ AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF.DR. MEHMET ALİ ZENGİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.