Haber Arşivi

BİLECİK TANITIM GÜNLERİ

  • 03.08.2023
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz / İlgili,
T.C. Bozüyük Kayamakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 28.07.2023 tarih ve 7122 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Şehrimizin; tarihi, kültürel, yöresel, turizm, gastronomi ve sanatsal değerlerini ulusal ve uluslararası tanınırlığını sağlamak nesilden nesile aktarmak ve ekonomik katma değere dönüştürmek amacıyla Eskişehir Bilecikliler Eğitim Kültür Sosyal Dayanışma Derneği ve Odunpazarı Belediye Başkanlığı himayelerinde ilgili paydaş kamu kurum ve kuruluşlarının Sivil Toplum Örgütlerinin, Yöresel Ürün Üreticilerinin, Ticaret ve Sanayi Odalarının, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlıklarının işbirliğinde 26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Eskişehir ODunpazarı Hicri Sezen PArkında "Bilecik Tanıtım Günleri" etkinlikleri düzenlenmesi planlanmaktadır.
Program kapsamında düzenlenen organizasyonda; yer kirası, stand bedeli, elektrik giderleri Odunpazarı Belediye Başkanlığınca ücretsiz karşılacaktır. Katılımcıların ulaşım, yeme içme ve ihtiyaç halinde konaklama giderleri kendi imkanları doğrultusunda karşılanacaktır.
Toplamda 40 adet stand alanı oluşturulacak olup katılım sınırlı sayıda gerçekleşecektir.
Katılım sağlamak isteyen Üyelerimizin Odamız 0 228 314 29 21 - 22 nolu telefon numaralarına bilgi vermeleri rica olunur.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • BİLECİK TANITIM GÜNLERİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç