BİLECİK MİLLETVEKİLİ SN HALİL ELDEMİR ODAMIZA İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

• 18.08.2023

Bilecik Milletvekili Sayın Halil Eldemir Odamız Yönetim Kuruluna iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Oda Yöneticileri ile bir araya gelen Bilecik Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir’e Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk ve Ak Parti Yöneticileri eşlik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ziyaret sebebi ile teşekkürlerini ileterek Sayın Milletvekilimize çalışmalarında başarılar diledi.

İlçemizde kurulacak olan Gümrük Müdürlüğü ile ilgili görüşmeler gerçekleşirken Bozüyük Gümrük Müdürlüğü’nün biran önce faaliyete geçmesi için yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında ziyaret sona erdi.

17.08.2023

• BİLECİK MİLLETVEKİLİ SN HALİL ELDEMİR  ODAMIZA İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.