PORJE OKULUMUZ OLAN BOZÜYÜK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZİ MİSAFİR ETTİK

• 18.08.2023

Proje Okulumuz olan Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yusuf Özcan ile Bölüm Öğretmenlerimiz ve Yurt Dışı stajlarını tamamlayan öğrencilerimizi Odamızda misafir ettik.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve Oda Yöneticilerimizin de bulunduğu ziyaret programında Okul Müdürü Yusuf Özcan yapılan proje ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Aynı zamanda Öğrencilerimizin  Yurt Dışı stajları ile ilgili de bilgiler verirken öğrencilerimiz  de deneyimlerini Oda Yöneticilerimiz ile paylaştı.

Başkan Veli Çelik öğrencilerimize Meslek Liselerinin öneminden bahsederek meslek sahibi olmanın gelecek yıllarda çok daha değerli olacağının altını çizerek iş kollarında tecrübe ve bilgi birikimin gelecekleri için çok kıymetli olduğunu anlattı.

Gerçekleşmesi planlanan projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişi sonrasında program sona erdi.

18.08.2023

• PORJE OKULUMUZ OLAN  BOZÜYÜK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZİ MİSAFİR ETTİK