BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ SAYIN ŞEFİK AYGÖL'Ü ZİYARET ETTİ.

• 01.09.2023
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Oda Yöneticileri  Bilecik Valisi Sayın Şefik Aygöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Aygöl, Valilik Makamında, Bozüyük TSO Yöneticilerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarete katılanlar ile tek tek tanıştıktan sonra sohbet ve karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret son buldu.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Zafer Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Berna Akdemir Çelik, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz, Yönetim Kurulu Danışmanı Yüksel Meydan Meclis Üyesi Kadir Emre, ve Oda Memuru Murat Gürkan  katılım sağladılar.
01.09.2023
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ SAYIN ŞEFİK AYGÖL'Ü ZİYARET ETTİ.