• 11.09.2023
742.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında ilimize gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile buluştu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, Oda Yöneticilerimiz, Bölgemiz Sanayicileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılım sağladığı istişare toplantısında bölgemiz sorunları ve talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleşti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün ev sahipliğindeki STK buluşmasına önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, önceki dönem Sağlık Bakan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, İller Bankası (İLBANK) Yönetim Kurulu Başkan Vekil Selim YAĞCI, Ak Parti Genel Başkan Yrd. Mehmet Ali Zengin, Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’te katıldı.

Toplantıda Sayın Valimiz Şefik Aygöl ve TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş açılış konuşmalarını yaptıktan sonra istişare toplantısı kısmına geçildi. Üyelerimizin, İlimizdeki STK temsicilerinin ve Hemşehrilerimizin sorularını alan Valimiz Şefik Aygöl, Milletvekilimiz Halil Eldemir ve TBMM Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş gelen soruları tek tek cevaplayarak toplantıyı sonlandırdı.
  • TBMM BAŞKANI SAYIN NUMAN KURTULMUŞ'UN KATILIMI İLE BİLECİK SİVİL TOPLUM BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.