Haber Arşivi

DOĞRUSUNU YAPAN KOBİ'LER WEBİNAR SERİSİ

  • 13.11.2023
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 09.11.2023 tarih ve 12162 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
TOBB organizasyonunda KOBİ'lere yönelik olarak her hafta Salı günleri internet üzerinden TOBB Sürdürülebilir KOBİ Programı: Doğrusunu Yapan KOBİ'ler Webinar Serisi 5 Aralık 2023 tarihinde başlayacağı bildirilmiştir.
Programa ilişkin davet ve içerik ekte verilmiştir.
TOBB ile FCO Akademi iş birliğinde gerçekleştirilecek olan Doğrusunu Yapan KOBİ'ler Webinar Serisinde her hafta farklı bir konu başlığında birbirinden değerli eğitimler eşliğinde İletişim, Finans, İK Yönetimi, Pazarlama-Satış ve Organizasyon konularına yer verilecek olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplanacaktır.
Katılım için https://akademi.tobb.org.tr/view/uye/uyeol.php adresinden TOBB Akademi'ye üye olmanız ve katılmak istediğiniz programa akademi.tobb.org.tr adresinden kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt sonrası mail adresinize gönderilen kayıt linki üzerinden zoom kaydınızı tamamlayıp mail adresinize gönderilen katılım linki ile programa katılım sağlayabilirsiniz.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla
  • DOĞRUSUNU YAPAN KOBİ'LER WEBİNAR SERİSİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç