Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ESKİŞEHİR ÖZEL GÜRLİFE HASTANESİ ARASINDA SAĞLIK HİZMETİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI.

  • 08.12.2023
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Özel Gürlife Hospital Hastanesi ile Odamız Üyeleri ve personelleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertlerinin ( Anne-Baba – Eş- Çocuk) hastane tarafından sunulan sağlık hizmetlerinden, indirimli olarak faydalanmalarını sağlayan sağlık sözleşmesi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve Özel Gürlife Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Eda Altınsoy tarafından imzalandı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik yapılan Sağlık Hizmeti Sözleşmesinin tüm üyelerimize ve personellerine hayırlı olmasını ve yine tüm üyelerimize ve personellerine sağlıklı bir yıl diliyorum dedi.

Sağlık Sözleşmesi Genel Hükümleri aşağıda ki gibidir.

Genel Hükümler

  1. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertleri için ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESi, muayene fark ücreti ile ayakta gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil ve tetkiklerde %15 ,yatarak gerçekleştirilen ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerine yıl boyunca %20 indirim uygulanacaktır.
  2. İndirim muaf başlıklar ise; İlaç, sarf malzemesi, dış doktor, ozon terapisi, psikiyatri, psikolog, plastik cerrahi, sünnet, doğum ve onkolojidir.
  3. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertleri (Anne-Baba-Eş-Çocuk), Sosyal Güvenlik Kurumu’nun belirlemiş olduğu ve alınmasını zorunlu kıldığı devlete ait katılım payı muayenelerde yasal zorunluluk gereği talep edilecektir.
  4. Bu indirimler Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden açılan dosyalar üzerinden geçerli olup, SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİ dışı özellikli işlemler hariçtir. SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİ dışı özellikli hizmetlerde (Güzel Merkezi, GETAT Ünitesi, Ozon Terapi, EECP cihazı, Saç Ekimi v.s.) hastanemizin cari paket fiyatları uygulanacaktır.
  5. ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESi check-up paketlerinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertleri tarafından kullanılması durumunda, cari check-up fiyatları geçerli olacaktır.
  6. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ve bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertlerinin (Anne-Baba-Eş-Çocuk), ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESi’ndeki indirimli ücretlerden yararlanabilmesi için Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri üye kartı ibraz edilmesi ya da Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Üye listesi ibraz edilmesi gerekmektedir.
  7. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertlerine (Anne-Baba-Eş-Çocuk), randevularında öncelik sağlanacak ve rehberlik hizmeti verilecektir.
  8. İndirim oranları ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESi’nin cari fiyatları üzerinden olup, ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESİ’nin zaman zaman uygulayacağı kampanyalı fiyatlar üzerinden bu indirim oranları geçersizdir. Personelleri ile personellerinin bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertleri (Anne-Baba-Eş-Çocuk), kendisine avantajlı gelen (kurum anlaşması veya kampanya ücreti) indiriminden istediğini tercih edebilir.
  9. Protokolün duyurulması için Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ve ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESi birlikte hareket edecekler, ÖZEL GÜRLİFE HOSPİTAL HASTANESi afiş ve stant çalışmalarını uygun gördüğü yerlerde yapacak, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yapılan bu anlaşmayı bünyesinde e-posta, sms, web sitesi, pano ve bu gibi uygun göreceği yöntemlerle duyuracaktır.
  10. Sözleşmenin sonlandığı tarihte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve personelleri ve bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertlerinin devam eden tedavileri tamamlanacaktır.

 

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,

 

08.12.2023
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ESKİŞEHİR ÖZEL GÜRLİFE HASTANESİ ARASINDA SAĞLIK HİZMETİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç