KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ IPARD VE TARSİM DESTEKLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

• 23.01.2024

Bilecik Tarım İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bilecik Ofisi (TKDK), “Kırsal Kalkınma Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi ve IPARD Desteklemeleri “ ile TARSİM destekleri hakkındaki bilgilendirme toplantısını Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirdik.

Toplantıya, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Çelik, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Oda Başkanlarımız,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD ve TARSİM yöneticileri, Muhtarlarımız, Üyelerimiz ve Çiftçilerimiz katılım sağladı.

TKDK Bilecik İrtibat Ofisi Uzmanı Yılmaz Baş,  Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hatice Derya Aksu ve TARSİM Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Akyüz tarafından Kırsal kalkınma kapsamında tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi ve TARSİM desteklemeleri ile IPARD desteklemeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Çelik toplantıdaki sözlerinde, İlçemiz ve Bölgemiz ekonomisine değer katmaya yönelik Kırsal Kalkınma Yatırımları Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi, IPRAD Destekleri ve TARSİM destekleri hakkında gerçekleştirdiğimiz toplantımıza hoş geldiniz dedi. Tarımın önemini son dönemde pandemi ve deprem zamanında daha da iyi gördük. O sebeple bu programı ayrıca önemsiyorum. Katkıları ve emekleri içinde İl Müdürümüze ve emeği geçenlere ayrıca teşekkür ederim. Programın faydalı olmasını diliyorum dedi.

23.01.2024
  • KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARI KAPSAMINDA  TARIMA DAYALI YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ IPARD VE TARSİM DESTEKLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.