E-TİCARETTE UZMANLIK EĞİTİMİ HK

• 26.01.2024
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 25.01.2024 tarih ve 1023 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
TOBB koordinasyonunda, başta Amazon Türkiye, Trendyol ve Yemeksepeti olmak üzere, Askon Design Center, Hipotenüs, Ideasoft, Ticimax ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ve katkılarıyla 12 Şubat 2024 tarihinde E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi 3. etabı başlatılacağı bildirilmiştir.
Çevirimiçi platformda başlatılacak olan E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi; e-ticaret sektöründe nitelikli insan kaynağının arttırılmasını ve KOBİ'lerin dijitalleşerek e-ticarette başlamasını sağlamaktır. Aynı zamanda, kişilerin veya işletmelerin satış kabiliyetinin ve hacminin arttırılmasını destekleyecektir.
Projeye ait detaylar ve kayıt işlemleri, https://www.sem.etu.edu.tr/egitim/e-ticarette-uzmanlik-egitimi  adresinden yapılmaktadır.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.