ABD - XPONENTIAL 2024 FUARI HK

• 08.02.2024
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 01.02.2024 tarih ve 1219 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından, 23-25 Nisan 2024 tarihlerinde San Diego, California'da gerçekleştirilecek "XPONENTIAL 2024 Fuarına" Türk iş insanlarından oluşan bir heyet düzenleneceği bildirilmiştir.
Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgi https://www.xponential.org/xponential2024/public/enter.aspx adresinde yer almaktadır.
Xponential Fuarı insansız araçlar ve robotik sektörleri için önemli bir fuardır. Pek çok sektörle ilgili olup son teknoloji ürün ve hizmetler sergilenmektedir.
Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.
Alım heyetine dahil olmanın ücreti 90 ABD Doları olup Alım Heyeti'ne dahil olma müracaatı için son tarih 15 Mart 2024'tür.
Fuara katılacakların uçuş ve otel masrafları katılımcıların kendilerince karşılanacaktır.
Detaylı bilgi için Ceren Okumuş ( ceren.okumus@trade.gov ) (0 507 988 13 02 ) ile irtibata geçebilirsiniz.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.