• 06.03.2024
Sayın Üyemiz,
T.C. Bilecik Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün 28.02.2024 tarih ve 8896979 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve 4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun Kapsamında Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numuna Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğide Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 22/2/2024 tarih ve 32468 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak ilan tarihinde yürürlüğe girmiştir.
İlgili Mevzuat Değişikliği yazısı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • YAPI MALZEMELERİ VE ZEMİN LABORATUVARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ MEVZUAT DEĞİŞİKLİĞİ HK