• 23.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürü Nahit Menteşe ve Muhasebe Müdürü Ümit Aysev Güçlü Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik Odamız Genel Sekreter Vekili Murat Gürkan, Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Süleyman Kocaağa ve Odamız personeli ile Odamız hizmetleri içerisinde istişarelerde bulunuldu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik Doğum günü sebebi ile Bilecik TSO Muhasebe Müdürü Ümit Aysev Güçlü’ ye sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.
  • BİLECİK TSO TİCARET SİCİL MÜDÜRÜ NAHİT MENTEŞE VE MUHASEBE MÜDÜRÜ ÜMİT AYSEV GÜÇLÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.