TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI

• 14.05.2024
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 09.05.2024 tarih ve 4683 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
4-5-6 Haziran 2024 tarihlerinde Ticaret Bakanlığı tarafından "İhracar Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı" nın çevirimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Yazıda, eğitim programı sonunda, eğitimin en az üçte ikilik kısmına katılım gösteren katılımcılara "Dijital Başarı Belgesi" gönderileceği açıklanmıştır.
Yazıda, 31 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/ linki ile kayıt olunabileceği bildirilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.