TOBB İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ÇEVRE KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

• 14.05.2024
TOBB İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu Toplantısı gerçekleşti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Genel Kurulu kapsamında gerçekleşen toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Çelik katılım sağladı.
Toplantıda Yeşil Dönüşüm ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması ile ilgili görüşmeler gerçekleşti. Daha önce konu ile ilgili 11 İlimizde gerçekleşen toplantı önümüzdeki aylarda firmalarımızın sıkıntı yaşamaması adına Bilecik ilimizde de gerçekleştirilmesi ve detaylı bilgilendirmelerin yapılması görüşüldü.
Toplantı sonrası TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu kurulumuzu makamında kabul etti.
  • TOBB İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ÇEVRE KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.