• 15.05.2024
Bilecik İl KAGİK İcra Komitesi Üyelerinin katılımı ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamızın ev sahipliğinde Mayıs ayı Olağan İcra Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nedime Filiz Eğilmez ve ev Sahibi Başkan Yardımcısı Berna Akdemir Çelik başkanlığında toplantımızın gündemleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya Başkan Nedime Filiz Eğilmez, Başkan Yardımcıları Berna Akdemir Çelik, Tuğba Akbaş İbiş, Kurul Üyelerimiz; Bahriye Karaçayır, Hatice Can, Kadriye Olgun, Merve Ünsal Nihan Arıç Sevim Özer Türkmen ve Ümit Akkuş ve Bilecik TSO Personelimiz Yasemin Kapukaya katıldı.
Kadın Girişimciler İcra Kurulunun gündem ve kararların konuşulduğu toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.
  • BİLECİK İL KAGİK İCRA KOMİTESİ ÜYELERİNİN KATILIMI VE BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN EV SAHİPLİĞİNDE MAYIS AYI OLAĞAN İCRA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.