• 16.05.2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılan 80. Mali Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Oda/Borsa Başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, TOBB Delegemiz Hasan Öksüz ve Oda Genel Sekreteri Murat Gürkan’ında katılım sağladığı
Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da katıldı.
  • TOBB 80. MALİ GENEL KURULU KAPSAMINDA HİZMET ŞEREF BELGESİ PLAKET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.