EXPORT AKADEMİ HK.

• 27.05.2024
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 24.05.2024 tarih ve 5253 sayısıyla odamıza ilettiği yazıda;
İhracat potansiyeli taşıyan ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve yeni iş bağlantıları kurma ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla projeler yürütülmekte olduğu ve kamu ve özel sektör iş birliği ile Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracahçı Yetiştirme Programı hayata geçirilmiştir.
Bu doğrultuda, 2024 yılının üçüncü Export Akademi Programı İstanbul'da 5 Haziran 2024 tarihinde Dış Ticaret Kompleksi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
Programa katılım ücretsiz olup, katılım sağlamak isteyenlerin 3 Haziran 2024 tarihi saat 17:00'ye kadar aşağıda yer alan kayıt linkinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.