MOLDOVA İŞ HAFTASI, 16-20 EYLÜL 2024 HK.

• 22.07.2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 22.07.2024 tarih ve 7354 sayısıyla odamıza ilettiği yazıda;
9. Moldova İş Haftası'nın, 16-20 Eylül 2024 tarihlerinde, Kişinev, Balti, Edinet ve Cahul olmak üzere Moldova'nın dört şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.
Etkinlikte bilişim ve iletişim teknolojileri, iş süreçlerinde dış kaynak kullanımı, tarımsal gıda, turizm, yeşil enerji, otomotiv, elektronik ve konut dışı gayrimenkul sektörlerinin öne çıkacağı ifade edilmektedir.
Detaylı bilgi için mbw.md adresi ziyaret edilebilir veya mbw@invest.gov.md adresinden iletişim kurulabilir.

İlgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • MOLDOVA İŞ HAFTASI, 16-20 EYLÜL 2024 HK.