BOZÜYÜK TSO BİLECİK VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

• 06.03.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Bilecik Valisi Ahmet Hamdi NAYİR’e hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberinde hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri Veli ÇELİK, Mete AYAZ, Meclis Başkan Yardımcısı Garip ÖGE, Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Osman ÇETİN ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi NAYİR’i   makamında ziyaret ettiler.

Heyet Vali NAYİR ile tek tek tanıştıktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan çalışmalardan kısaca bahsederek Vali NAYİR’i bilgilendirdi. Gümrük müdürlüğü ve Lojistik köy çalışmalarından da bahseden Levent, problemlerin çözülmesiyle şehrimize ticaret anlamında büyük katkısı olacağını vurguladı.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

06.03.2014

• BOZÜYÜK TSO BİLECİK VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR’E  NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU