Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BUĞRA LEVENT DİLUCU GÜMRÜK KAPISI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

  • 14.03.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT Dilucu Gümrük Kapısı Temel Atma Törenine katıldı.

Yap-İşlet Devret modeli ile modernizasyonu gerçekleştirilecek olan Dilucu Gümrük Kapısı temel atma töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ç. Ali Kopuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Bilgiç, Cengiz Günay, Selçuk Öztürk, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Iğdır Valisi Davut Haner, milletvekilleri, bürokratlar ile Oda ve Borsa Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) iştiraklerinden olan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ) tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle modernize edilecek Iğdır’ın Aralık ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti ile Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti arasında yer alan Dilucu Gümrük Kapısı, 18.822 metrekaresi kapalı olmak üzere 79.848 metrekare alana sahip olacak.

   Global ticaret anlayışına uygun modernlikte tasarlanan tesiste, ihracat ve ithalat yükü taşıyan kamyon ve Tırlara ilişkin işlemlerin yapılabilmesi için muayene peronları, Gümrük Müdürlüğü ofisleri, yolcuların gümrük ve pasaport işlemlerinin gerçekleştirileceği ofisler ve ticari ünitelerin de yer alacağı yolcu salonu, arama hangarı ve lojman binaları inşa edilecek.

   GTİ, bugüne kadar Habur, Cilvegözü, Kapıkule, Sarp, Hamzabeyli ve Nusaybin gümrük kapılarını modernize ederek hizmete sundu

 

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

14.03.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI  BUĞRA LEVENT  DİLUCU GÜMRÜK KAPISI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç