Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

  • 10.07.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile birlikte iftar yemeğin de buluştu.

Süreç Yemek ve Düğün Salonun da gerçekleşen iftar yemeğine , MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile davetliler katıldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç da yasa gereği yürüttükleri iş ve işlemlerin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarına da önem verdiklerini dile getirerek, ihtiyaç sahibi ailelere yemek, eğitim ve gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, yaptığı konuşmada, Bozüyük'ün bir sanayi kenti olduğunu belirterek, "İlçemizde üniversite, yüksekokul açılması ve lojistik altyapılarının geliştirilmesi çalışmaları devam ediyor olsa da bizim önceliğimiz sanayi ve ticaret" dedi.

Bozüyük lojistik merkez yatırımında yaşanan duraksamanın, yeni yatırımcılar ve yerel iş dünyası adına kendilerini kaygılandırdığını vurgulayan Levent, şöyle konuştu:

"Umarız lojistik köy projemizin hayata geçirilmesi konusunda karşılıklı taraflar en kısa zamanda bir anlaşmaya varırlar. OSB, her ne kadar bazı dönemsel sorunlar yaşıyor olsa da büyük ölçüde altyapı problemlerini halletmiş durumda, yeni yatırımcılarını bekliyor."

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

10.07.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç