VAKIFBANK MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 23.07.2014

Bozüyük Vakıfbank Şubesi yeni Müdürü Barış KELİF Odamız Yönetcilerini ziyaret etti.

Bozüyük Şubesinde yeni göreve başlayan Banka Müdürü Barış KELİF’i Odamız Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ , Meclis Üyeleri Mehmet KARAÇALI, Mustafa ÖZTÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.

Oda Yöneticilerimizle tanışan Barış KELİF  Bozüyük ekonomisi hakkında bilgiler aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

23.07.2014

• VAKIFBANK MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ