Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE DUBAI ULUSLARARASI YAPI VE İNŞAAT FUARINA KATILDI

  • 19.11.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Dubai’de 5’incisi gerçekleşen Uluslar arası Yapı ve İnşaat Fuarı’na iş gezisi programı düzenledi.
 
Fuar etkinliğine 44 kişilik katılımcı grubu ile giden Bozüyüklü iş adamları burada inşaat sektöründeki son gelişmeleri inceledi. Fuarda; bina ,beton ve ilgili ürünler inşaat araçları, kaplama, boyama, alçı, döşeme ürünleri, mermer, seramik, elektrik sistemleri, yangın söndürme ve koruma sistemleri, metal, çelik, alüminyum, tesisat, su teknolojisi, güneş enerji sistemleri, pencere, kapı ve kaplama sistemleri, nem ve ısı koruma, yalıtım izolasyon ahşap, plastik ve kompozit, peyzaj ve  peyzaj ürün ve hizmetleri, yüzme havuzları, çeşmeler, süs havuzları gibi ürünler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT öncülüğünde ki oda üyeleri 4 gece 5 gün kaldıkları kentte çeşitli temaslarda da bulundu.
17 Kasım Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen Dünya'nın en büyük inşaat fuarlarından olan BIG FIVE Dubai Inşaat Fuarını Odamız Üyesi Firma temsilcileri ziyaret ettiler. Fuar ziyareti sırasında bir çok Türk firma ile de görüşme Fırsatı bulan Bozüyüklü işadamları farklı ürün hizmet ve sektöre ilişkin uygulama örneklerini yerinde görme Fırsatı buldu.

Dubai'de Ajman Ticaret Odası evsahipliğindeki  toplantı  DUBAI Ticaret Ataşemiz Serdar KUMBARACI , Ajman Ticaret Odası Başkanı Sham Al SUWAIDI , yatırımlar ve serbest bölge sorumlusu Mohammed Salem Bani Hammad ve işadamlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Yalova da bir çok yatırımı bulunan Arap İş Adamlarıyla karşılıklı görüşülüp Bozüyük ün stratejik durumu ile Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT Arap İş Adamlarını Bozüyük’e davet etti. 
Ajman ticaret odası Ziyareti sonrasında Ajman Oda başkanı AL SUWAIDI ve yatırım uzmanları Ajmanın en büyük projesi Al Zora ile ilgili odamız temsilcilerine proje Alanında Detaylı tanıtım ve sunum yaptılar.

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın da katıldığı etkinlikte heyet bol bol gezme fırsatını da bularak Dubai’nin gelişmelerini yakından gözlemledi. Fuar ve etkinliğin dışında Arap iş adamları ile de bir araya gelen Bozüyük heyeti, Dubai ve Ajman Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile de karşılıklı işbirliği protokolüne imza attı.   

Program Ticaret Ataşemiz ve Ajman Ticaret Odası Başkanı'na Odamız Plaketinin takdimi ile son buldu

         Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

         Saygılarımızla..,

 

19.11.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI   ÜYELERİ İLE DUBAI ULUSLARARASI YAPI VE İNŞAAT FUARINA KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç