BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE "TSE" İÇ TETKİK TEMEL EĞİTİMİ

• 07.01.2015

Türk Standartları Enstitüsü Bursa Bölge Müdürlüğü ve Odamız İşbirliğinde İlçemizde  Faaliyet gösteren Firmalarımıza yönelik olarak, bu firmalarımızın çalışanlarının kalite bilinçlerinin arttırılması, firma kalite alt yapılarının oluşturulması ve geliştirilmesi adına aşağıda belirtilen tarihler arasında TSE Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından İlçemizde bir dizi eğitim programları  düzenlenecektir.

İlçemizde yerel anlamda çözülebilecek ve Eğitim Ücretlerinde de yaklaşık % 65 oranında indirimlerin söz konusu olduğu bu avantajlı eğitim programlarına siz değerli firma sahiplerimizin ve çalışanlarınızın katılımlarının ek’li yazıda belirtilen telefon numaralarına iletilmesi ve sonucundan da Odamıza bilgi verilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla..

TSE Eğitim Programları yazısı için tıklayınız.

07.01.2015

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE  "TSE" İÇ TETKİK TEMEL EĞİTİMİ