Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 YILI SANAYİCİ VE EKONOMİK DURUM TESPİT ANKETLERİ ÜYELERİMİZE GÖNDERİLDİ

  • 16.01.2015
  • bozuyuktso

Ek’te sunulan Anket Formları ile, Odamıza kayıtlı  Siz değerli  Tacir, Sanayici ve Kobi niteliğindeki İşletmelerimizin Üretim, İstihdam, Kapasite Kullanım Oranları, İhracat, İthalat, Finansman, Yatırım ve benzeri genel bilgileri ile Üyelerimizin acil çözüm bekleyen önemli sorunlarının tespiti ile yine..,    
     İşletmelerimizin Genel ekonomik durumları hakkındaki görüş ve önerilerinin, 2014 yılındaki kâr, zarar durumları ile 2015 yılı beklentilerinin tespiti amaçlanmıştır.
     Ankete olacak yüksek katılım ve ilgi, Üyelerimizin beklentilerinin ve yine bölgemiz ekonomisinin durumu, beklentileri vb. genel değerlendirmelerin daha sağlıklı tespit edilmesini sağlayacaktır.
     Bu çerçevede Firmalarınıza iletilen ve yine birer örnekleri aşağıda verilen anket formlarının doldurularak En geç 02. Şubat 2015 tarihine kadar Odamıza iletilmesi gerekmektedir. 
     Anketlerimize göstereceğiniz ilgi ve ayıracağınız çok değerli vakitleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla .

ekonomikanketi2015

sanayicianketi2015

 

16.01.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  2015 YILI SANAYİCİ VE EKONOMİK DURUM TESPİT ANKETLERİ ÜYELERİMİZE GÖNDERİLDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç