Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO 2015 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

  • 27.01.2015
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İlk Meclis toplantısını gerçekleştirdi. 

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ Başkanlığında başlayan toplantıda Ocak Ayı Olağan Meclis Gündemi içerisinde 2014 yılı son dönemi genel Oda Faaliyet ve değerlendirmeleri detaylı bir şekilde Oda Meclis Üyelerimiz ile paylaşıldı.

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesini ise Oda Hizmet binası çalışmaları oluşturdu.

Bu konuda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Meclis Üyelerine son gelinen durum ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi. 2015 yılı içinde Oda hizmet binamızın tamamlanacağını ifade eden LEVENT en kısa zamanda ihale aşamasına gelineceğini belirtti. Buğra LEVENT açıklamalarında Oda Hizmet Binasının Kaba İnşaatının tamamlandığını çatı ve teras için yeni bir düzenlemeye gidildiğini ve Dış Cephe ile İç ince işçiliklerinin çalışıldığını söyledi.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ 2014 yılı Oda Faaliyetlerimizi rakamlar ile genel durumu değerlendirdi. 
TUNÇ 31/12/2014 itibariyle Odamıza kayıtlı 765 Faal Üyemizin bulunduğunu 2014 yılında 114 yeni kaydın yapıldığını ve 74 üyemizin de kayıtlarını sildirdiklerini ifade etti.

Yine Oda tarafından 48 Adet Kapasite Raporunun hazırlandığını belirten TUNÇ, Firmalar bazında 32 adet Genel Kurul Tescil İşlemi, 183 adet Yönetim Kurulu Karar Tescili, işleminin gerçekleştirildiğini..,

Yine 832 adet Faaliyet Belgesi, 656 Adet Ticaret Sicili Tasdiknamesi 65 Adet Muhammen Bedel Tespit işlemi 10 Adet İş Makinası Ruhsat Tanzimi ve 1.603 nüsha muhtelif suret tasdiki işlemlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Meclis Başkanı TUNÇ açıklamalarına şöyle devam etti..,

“…,2014 yılı içerisinde odamız tarafından gerçekleştirilen 81 faaliyetimiz internet sayfalarımız aracılığı ile paylaşılmış. 
Yine 2014 yıl sonu akreditasyon anketine verdiğimiz cevaplarda da yer aldığı şekli ile 2014 yıl sonu itibariyle kesin olmayan rakamlara göre 1.039.271 TL gelir ve 587.262 TL civarında gider rakamlarına ulaşıldı. Oda Yöneticilerimiz 12 farklı konuda ve Oda personelimiz toplam 10 adet eğitim aldı. Personel performansımız % 96 olarak gerçekleşti. 2014 yılı içinde stratejik planımız çerçevesinde planlanan faaliyetlerimize ulaşma oranımız % 97,37 olarak gerçekleşmiştir. 
Yerel basında 163 kez.., 
Faaliyet ve etkinliklerimiz ile ulusal basın ve internet sitelerimizde ise 252 kez haber ve görsel olarak yer aldık.

İnternet web sitemize 2014 yılında yaklaşık 5716 kez giriş yapıldı.

Toplam 112 üyemizden memnuniyet anketlerimize cevap aldık.

Buna göre 2014 yılı üye memnuniyet oranımız % 81,9 olarak gerçekleşti.

TSE tarafından aldığımız ISO 9001 ve TOBB Akreditasyon Kalite Belgelerine sahibiz..,

2014 yılı Kasım ayında TOBB Akreditasyon Tetkikinden sonra Belgemiz yenilendi ve bu hafta içinde Perşembe günü Odamız Yöneticileri ile birlikte TOBB da düzenlenecek Sertifika Programında Yeni Akreditasyon Belgemizi alacağız.  
Yine Oda olarak 2014 yılı içinde Üyelerimize yönelik gerçekleştirilen toplantı, çalıştay, fuar, eğitim vb. 26 etkinlik gerçekleştirdik.

Bunlar içinde biri yurt dışı olmak üzere toplam 6 fuar organizasyonunda yer aldık. Bu fuarlarımıza firmalarımızdan toplam 141 kişinin katılımını sağladık.  
Oda meclisimiz ve yönetim kurulumuz ile birlikte muhtelif 33 adet görüşme ve etkinlik ile lobi faaliyeti çalışması düzenledik.

İşportacılar.., 
Kayıtsız çalışan firmalar.., 
Alabalık üretimi yapan firmalar gibi bazı sektörlerde faaliyet gösteren firmalarımızın sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunduk.

TOBB  tarafından gerçekleştirilen organizasyonların 13’üne katılım sağladık.

Anket vb. 4 adet istatistik çalışma gerçekleştirdik.,

Hazırladığımız projemiz ile bebka kalkınma ajansından 15.000 tl değerinde eğitim desteği almaya hak kazandık.

Üyelerimize yönelik 9 adet  eğitim programı düzenledik. Bu eğitimlerimize  toplam 468 kişi katılım sağladı.

2 adet girişimcilik sınıfı oluşturduk toplam 87 kişiye sertifika kazandırdık..,” dedi. 

Toplantı son bir ay içerisinde Odamız tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi, Oda Mali Durumu, görüş ve önerilerin alınmasından sonra sona erdi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

27.01.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO  2015 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç