Haber Arşivi

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL ALTINKAYNAK BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

  • 28.04.2015
  • bozuyuktso

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü yerel projeler Koordinatörü Celali YILMAZ Odamız yöneticilerini ziyaret etti.

ALTINKAYNAK’ ı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT,  Başkan Yardımcıları Hasan ÖKSÜZ, Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Üyeleri Veli ÇELİK, Mete AYAZ, Ali Osman TÜRK, Orhan KARALI ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK karşıladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Odamız işbirliğinde İlçemizde mevcut İlk ve Ortaokul sınıflarının altyapılarının yenilenmesi adına ortaklaşa bir kampanya düzenlenmişti.

Bir Sınıf Donat Adını Yaşat Projesi ile Odamız Üyelerinden ve İlçemiz duyarlı vatandaşlarımızdan bekledikleri desteği aldıklarını belirten LEVENT bu proje ile Eğitime bir nebze de olsa katkı sağlayabildikleri için mutlu olduklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK ise Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Eğitim ile ilgili duyarlı çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını ve kendilerine bu çalışmaları örnek aldıklarını belirttiler.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük TSO ile birlikte Öğrencilere ve İş Hayatına yeni hazırlananlara yönelik CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri, Meslekleri Tanıyorum ve İş Arama Becerileri gibi seminer programlarının ortaklaşa düzenlenebileceği konusunda görüş birliğine varıldı.

Eğitim ile ilgili yapılacak her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Bozüyük TSO Yöneticileri ziyaretlerinden dolayı ALTINKAYNAK’ a teşekkür ettiler.

Program Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Başkan Buğra LEVENT in günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ATINKAYNAK’ a plaket vermesi ve teşekkür etmesi ile son buldu

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla .

28.04.2015
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL ALTINKAYNAK  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç