BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN İLK GİRİŞİMCİ KURSU TAMAMLANDI.

• 21.11.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin” Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinde gerçekleşen ilk eğitimi tamamlandı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT,Yönetim Kurulu Üyesi Mete AYAZ ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK’de programa katıldılar.

KOSGEB Bilecik Hizmet Merkezi Müdürü Cemil BAHÇE’ nin eğitimlerini tamamlayan Girişimci kursiyerlere, yönetmeliğin nasıl işlediğini, Girişimcilere nasıl katkıda bulunduklarını, zarar görmemeleri için dikkat edilmesi gereken konuları ayrıntılı bir şekilde kendilerine aktardı.

Aynı zaman da  ikinci girişimcilik eğitiminin  23.11.2013 Cumartesi günü başlayacak olan kurs programı katılımcılarına da bilgi verilmesinin ardından programa son verildi

21.11.2013

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN İLK GİRİŞİMCİ KURSU TAMAMLANDI.