BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI

• 29.10.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK Bozüyük Belediye Düğün Salonunda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bayramlaşma programına katıldılar.

Türkiye Cumhuriyetinin 90. Yıl Kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de törenlerle kutlandı.  Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Belediye Düğün Salonu’nda Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ,  Belediye Başkan Vekili Fatih BAKICI, Cumhuriyet Başsavcısı Togay AKDEMİR İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman CAN İlçe Emniyet Müdürü Ümit OKUMUŞ, Oda Başkanları Daire Müdürleri ve Memurların tebriklerini kabul etti.

Devamında İlçe Stadyumda Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkan Vekili Fatih BAKICI, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

29.10.2013

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI