• 15.10.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Bozüyük Belediye Düğün Salonunda yapılan Kurban Bayramı bayramlaşma programına katıldılar.

Bozüyük Belediye Düğün Salonunda yapılan bayramlaşma programına Bilecik Milletvekilleri Fahrettin POYRAZ ve Bahattin ŞEKER, İlçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR,  Belediye Başkan Vekili Fatih BAKICI,İlçe Emniyet Müdürü Ümit OKUMUŞ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman CAN , Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan ERSOY, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ,A.Murat KÖFTECİ OĞLU, Meclis Üyesi Osman TEKELİ,Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK,iş dünyası ve siyasi partilerle birlikte Bozüyük’lü vatandaşların katılımı gerçekleşti.

İlçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR Bozüyük Belediye Düğün Salonunda yapılan bayramlaşma programına katılan herkesin, bayramlarını tebrik ederek birlikte olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve sözlerine son verdi.

Bayramlaşma programı, katılımcıların karşılıklı bayram kutlamalarıyla son buldu.

15.10.2013

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ İLÇEMİZDE YAPILAN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.