Haber Arşivi

BOZÜYÜK KAYMAKAMI KÖKSAL ŞAKALAR BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

  • 02.10.2013
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamı Sn: Köksal ŞAKALAR Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyaret de bulundu.

Sayın Kaymakam Köksal ŞAKALAR’ın ziyaretinde kendilerini Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberindeki heyette bulunan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcıları Ali AYTAÇ ve Garip ÖĞE, Meclis ve TOBB Genel Kurul Üyesi Murat ŞEKER, Meclis Katip Üyesi Fatih KOÇ,Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU ve Meclis Üyeleri Osman TEKELİ, Osman ÇETİN, Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK karşıladılar.  

Buğra LEVENT ziyaret sırasında İlçemiz Kaymakamı Sn: Köksal ŞAKALAR’a İlçemiz Bozüyük’ün genel ekonomik ve ticari yapısı ve Bozüyük TSO’nun çalışma şekli,  Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu’nun toplantıları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

LEVENT aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Kaymakamlığa iletilen Yatırım Talep Raporumuzu da hatırlatarak yeni dönemde yatırımcılar için alternatif alanlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Kaymakam Köksal ŞAKALAR ise Bozüyük İlçesinin Kaymakamı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu göreve başladığı günden bu yana İlçemiz hakkında çok güzel ve olumlu intibalar edindiğini söyledi. ŞAKALAR ilk notları arasında da BORSAB daki mevcut Parsel yapılarının yeniden düzenlenmesi talebinin olduğunu bu konuda da çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Görüşmeler sırasında Buğra LEVENT Bozüyük İlçesinin genel anlamda bir tanıtım ihtiyacının bulunduğunu ve bu konuda ilk aşamada İlçemizde Metristepe, Tarihi ve Doğal alanların tanıtımının yapılabileceğini bildirdi. Çanakkale ziyareti için ilçemizden geçen öğrenci ve turist kafilelerinin güzergâhlarına Metristepe ve İlçemizin diğer Turistik noktalarının da alınabileceğini yine aynı şekilde bu konuda Eskişehir’e gelen Tur şirketlerinin misafirlerini Bozüyük’e de getirmelerinin sağlanması konusunda önümüzdeki günlerde Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın destekleri ile girişimde bulunacaklarını söyledi.

 Karşılıklı fikir alışverişinin ardından  Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT  yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve günün anısına Kaymakam Köksal ŞAKALAR’a Metristepe Plaketi takdim etti.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

02.10.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK KAYMAKAMI KÖKSAL ŞAKALAR  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ
  • BOZÜYÜK KAYMAKAMI KÖKSAL ŞAKALAR  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç