BOZÜYÜK TSO’DAN İŞPORTACILAR VE SOKAK SATICILARI UYARISI

• 02.10.2013

SON GÜNLERDE İLÇEMİZDE SOKAK ARALARINDA, KAMU BİNALARININ, OKULLARIN VE CAMİLERİN ÖNLERİNDE HERHANGİ BİR KAYMAKAMLIK, BELEDİYE, MALİYE VEYA EMNİYET BAŞVURU VE KAYDI OLMADAN ÖZELLİKLE ŞEHİR DIŞINDAN GELEN SOKAK SATICILARININ, SEYYAR HALDE, DENETİMSİZ, HİJYEN ŞARTLARINA UYMAYAN VE/VEYA STANDARTLARI OLMAYAN ÜRÜN VE MALLARIN SATIŞINI YAPTIKLARI GÖRÜLMEKTEDİR.

BU KONUDA GEREK ODAMIZA KAYITLI FİRMALARIMIZIN HAKSIZ REKABET ŞARTLARINA MARUZ KALMAMALARI, GEREKSE DE HALKIMIZIN BU VE BENZERİ GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA DENETİMSİZ VE BELGESİZ ŞATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİ ALARAK ZARARA UĞRAMAMALARI İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN TELEFON NUMARALARINI ARAYIP YETKİLİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMELERİ ÖNEMLE DUYURULUR.

SAYGILARIMIZLA,

• BOZÜYÜK TSO’DAN  İŞPORTACILAR VE SOKAK SATICILARI UYARISI