Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU.

  • 01.10.2013
  • bozuyuktso

 

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Öğrencileriyle  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT’i buluşturduğu programda LEVENT öğrencilere öğrencilik yıllarındaki ve iş hayatındaki tecrübelerinden bahsetti.

    LEVENT öğrencilere Meslek dallarında kendilerini sürekli geliştirmelerini sürekli bir yarış içerisinde olmalarını ancak bu yarışın öğrencilik yıllarında olmasının kendilerine teorik ile pratiği birleştirmeleri açısından çok büyük avantaj sağlayacağını aktardı.

    LEVENT eski yıllarda öğrencilerin imkanlarının daha kısıtlı olduğunu ve şu an  öğrencilerin imkanlarının daha çok olduğunu ifade ederken, gerek İş Kur, gerek Ticaret ve Sanayi Odası gibi kurumlardan faydalanmalarının önemine değinerek  bunun için hiç çekinmeden destek isteyebileceklerini belirtti.  

    Yaptıkları stajların gerekliliklerinden de bahseden LEVENT, seçmiş oldukları meslek dallarında aldıkları eğitimin staj yerlerinde bu eğitimin pekiştirilmesi, bilgi ve özgüveni kendilerine katmaları gerektiğini önemle vurgularken, fırsat buldukça fuar ve seminerlere katılmalarını ve sertifikalarını almalarını bu sertifikaların da ilerleyen zamanlarda öğrencilerin çok işlerine yarayacağını,  iş hayatına başladıklarında bir adım önde olmalarının önemini belirtti.

   Öğrencilere her zaman İdeallerinin peşinde koşmalarını söyleyen LEVENT öğrencilere katılımları için teşekkür etti ve sözlerine son verdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. 
            Saygılarımızla..,

           

01.10.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU.
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç