Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR’I MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ.

  • 19.06.2013
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bilecik Valisi Sn:Halil İbrahim AKPINAR’ı makamlarında ziyaret ettiler.

 

Ziyaret Odamızı temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleşti.

 

Bilecik Valisi Sn:Halil İbrahim AKPINAR yeni dönemde göreve gelen Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Odamızda görev alan tüm Yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerini iletti.Ayrıca Sn:AKPINAR ; Bozüyük'ün hem Bilecik'in hem de ülkenin önemli noktalarından birisi olduğunu ifade ederek, "İlimiz her geçen gün gelişiyor. Gerek sanayi yatırımları gerekse büyük kamu yatırımları Bilecik'i ve Bozüyük'ü geliştirmeye devam ediyor. İnşallah bizler, hep beraber daha da güzelleşmesi daha da gelişmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT’ de göreve seçildikleri günden itibaren Bozüyük ve bölge için neler yapabileceklerinin tartışmaları içerisinde olduklarını belirterek, "Bu anlamda da güzel atımlar atmaya başladık. Bozüyük OSB'ye yatırım yapılması konusunda yatırımcıları teşvik etmek amacıyla ziyaret ederek, desteklediğimizi ifade ettik" diye konuştu.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

19.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR’I  MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ.
  • BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR’I  MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç