BOZÜYÜK TSO DAN ANKARA ÇIKARTMASI

• 05.06.2013

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri kalabalık bir heyet halinde Ankara ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bozüyük TSO Yeni dönem göreve gelen Oda Yöneticileri İade-i ziyaretlerine Ankara’dan başladı.

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ile Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleştirilen ziyaretlerde Bilecik Milletvekilimiz KİT Komisyonu Başkanı Sn: Dr. Fahrettin POYRAZ  ve Bahattin ŞEKER makamlarında ziyaret edildi.

Milletvekilimiz Sn: POYRAZ ile heyet birlikte kısa bir Meclis Gezisi yaptıktan sonra öğle yemeğine geçen heyet, yemeğin ardından Meclis Bahçesinde havuz başında gerçekleşen çay sohbeti ile samimi bir ortamda Ülkemiz ve Bölgemiz gündemine ilişkin konuları karşılıklı olarak değerlendirme imkanı buldular.

Milletvekillerimiz POYRAZ ve ŞEKER’ e yapılan Ziyaretler  esnasında Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmeler, Bozüyük’te yeni Sanayi Alanları oluşturulması noktasında görüş alışverişleri, Bozüyük OSB’de kurulacak olan Lojistik Merkezi ile ilgili son durum ve lojistik merkezinin nasıl en verimli bir şekilde kullanılabileceği, Üniversite bünyesinde Bozüyük’te hayata geçirilecek Fakülte vb konularda değerlendirmeler yapıldı.

Heyet Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği randevusundaki programa katılmak üzere TBMM’den ayrıldı.

05.06.2013

• BOZÜYÜK TSO DAN ANKARA ÇIKARTMASI