Haber Arşivi

KAYMAKAMIMIZ SN: DR. OKTAY KAYA’DAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • 03.06.2013
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamı Sn: Oktay KAYA yeni dönem Oda Seçimleri sonrasında göreve gelen Oda Yöneticilerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Bozüyük TSO Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Oda Meclis Başkanı Sn: Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Buğra LEVENT, Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile Üyeler geniş katılım sağladılar.

  

Ziyaret sırasında başta BORSAB olmak üzere ,Hızlı Tren Lojistik Köy, Fakülte, gibi İlçemizin genel sorunları ile yine Odamızın mevcut durumu, çalışmalarımız hakkında karşılıklı olarak görüşmeler yapıldı.

 

Kaymakam Dr. Oktay KAYA tarafından BORSAB da altyapı çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı, yeni yatırımcıların taleplerinin alınmaya devam ettiği, halen 13 sanayi kuruluşunun bölgede faaliyet gösterdiği ve bu sanayi kuruluşlarında da yaklaşık 1.000 kişilik bir istihdamın oluştuğu bildirildi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ise BORSAB ile birlikte bölgeye gelebilecek tüm yatırımcılar için Bozüyük TSO olarak ne gerekiyorsa destek sağlanacağını bu konuda BORSAB Yönetimi ile birlikte sürekli iletişim ve bilgi paylaşımı halinde olmayı istediklerini ifade etti.

 

Yine LEVENT İlçemizde mevcut Eski ve Yeni Sanayi Sitesi alanlarının artık yeterli gelmediği bu anlamda da Oda olarak bir çalışma başlatıldığını ve üyelerimiz içerisinde yeni yatırım yapmak isteyen firmalarımızdan bilgi talebinde bulunulduğunu ve gelen taleplerin ihtiyaca göre değerlendirilerek BORSAB veya daha farklı yerlerde, alternatif yatırım alanları üzerinde çalışılacağını belirti.

 

Ziyaret Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Sn: Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn:Buğra LEVENT’in günün anısına Osmanlı Arması ve Odamızın Plaketinin Kaymakamımız  Sn: Dr. Oktay KAYA’ya takdim edilmesi ile sona erdi.

 

           Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.  

           Saygılarımızla..,

 

 

03.06.2013
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • KAYMAKAMIMIZ SN: DR. OKTAY KAYA’DAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • KAYMAKAMIMIZ SN: DR. OKTAY KAYA’DAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • KAYMAKAMIMIZ SN: DR. OKTAY KAYA’DAN ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç